Doua bloguri intr-un blog

Buna ziua,

am un blog, am creat o alta pagina unde as dori sa postez informatii diferite de blogul principal (sa nu apara pe prima pagina) sa fie independent oarecum, cum as putea face asta?

6 Raspunsuri la “Doua bloguri intr-un blog”

 1. betzy Says:

  io as vrea sa te ajut da nu inteleg ce problema ai :(

  October 2nd, 2008 at 6:54 pm

 2. liberalul Says:

  Am un blog, si am creat o pagina numita “Sport” as dori sa scriu acolo doar articole despre sport, dar care sa nu apara pe blogul meu (pe pagina principala) doar cand se apasa pe pagina (butonul) sport, deci ca si cum ar fi al doilea blog.

  Merci :)

  October 2nd, 2008 at 9:18 pm

 3. liberalul Says:

  Paginile blogului sunt:

  * BLOG
  * SPORT
  * DESPRE MINE
  * SONDAJE
  * REGULI

  October 2nd, 2008 at 9:20 pm

 4. andras Says:

  salut.

  folosesti WP, nu?

  atunci trebuie sa incarci inca un pachet WP, template-ul pe care vrei sa-l folosesti iar la paginile suplimentare le linkuiesti… din intamplare sa stii ca mi-a iesit si mie, acum cateva zile! ;-)

  nu stiu cat de mult te ajuta asta daca pui linkul in sidebar sau in menu, pentru ca numele va fi ceva de genul blog2.numeletau.extensia

  October 2nd, 2008 at 9:56 pm

 5. liberalul Says:

  Merci, la asta nu m-am gandit :)

  October 3rd, 2008 at 10:01 am

 6. betzy Says:

  nuuuu
  stai …. iti trebe asa … wp category excluder plugin .. ceva de genu il cheama pui pluginu excluzi categoria aia de pe home page ( adic sa nu iti afiseze posturi din ea in home page) pui tu separat un buton acolo unde iti sunt listate paginile ( asta presupune sa editezi headeru ) si la butonu respectiv ii pui link catre arrhiva categoriei sport … simplu si usor

  October 3rd, 2008 at 11:11 am

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.