Extended profile

Salutare la toti. Am o problema, sau mai bine zis o intrebare. Exista un plugin pt extinderea profilului unui user? Am un site in care am integrat wp 2.6 si as vrea ca fiecare user inregistrat sa poata beneficia de o pagina de profil (gen yahoo360 dar mult mai simplu) unde sa poata face ce vrea el, sa puna linkuri, poze … etc

Cheers zanzzy

3 Raspunsuri la “Extended profile”

 1. radu.capan Says:

  Iti recomand un plugin prezentat in articolul urmator: WordPress: Register Plus. Permite cam ceea ce ai cerut.

  Septembrie 10th, 2008 at 8:11 am

 2. zanzzy Says:

  ms radu, dar pluginul register plus il am instalat. Este un pas important in ceea ce vreau sa fac, dar nu este de ajuns :( . Sa mai explic o data, poate mai bine decat am facut mai sus:
  -am un site (template + cod) in care am integrat wp 2.6 (deocamdata);
  -am instalat pluginul register plus si sunt multumit de ceea ce poate sa faca;
  -as vrea ca fiecare user care se inregistreaza sa poata sa isi creeze o pagina de profil personalizata, sa scrie ce vrea el, sa uploadeze imagini etc.
  Am gasit wpmu, dar nu prea ma ajuta deoarece nu vreau ca fiecare user sa isi poata face un blog, si doar un profil cu ce vrea el.

  Daca stie cineva cum se face/daca se poate face, il rog sa ma ajute.

  Cheers zanzzy

  Septembrie 10th, 2008 at 10:51 am

 3. radu.capan Says:

  Pentru ceea ce vrei… nu s-a scris inca plugin. Practic la asa ceva nu WordPress-ul te ajuta, ci un CMS dedicat pentru retele sociale. WordPress e in principal pentru bloguri, nu pentru retele sociale.

  Teoretic ceea ce vrei se poate realiza si cu WP, dar ar fi un plugin foarte complex (si practic inutil din perspectiva la ce spuneam mai sus).

  Septembrie 10th, 2008 at 12:49 pm

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.