Problema cu imaginile din categorii

Buna seara. Am blog pe wordpress.com de 1 an si jumatate si am o mare mare problema: nu am reusit sub nici o forma sa pot face categoriile sa fie vizualizate cu imagini. Va dati seama cat de enervant este pt unii vizitatori sa stea sa apese pe fiecare titlu al  articolelor din categorii? Va rog mult sa ma ajutati. Ce este cu WordPress 3.0.1? Eu il am automat sau trebuie sa il descarc si instalez?

4 Raspunsuri la “Problema cu imaginile din categorii”

 1. roobyy Says:

  salut ai rezolvat problema ? daca da zi cumn ai facut ca aceasi problema am si eu …va rog mult ajutatima

  Decembrie 15th, 2010 at 11:42 am

 2. Tudor Says:

  Am cautat si nu am gasit nicio solutie. Trebuiesc manual repuse toate. Eu asa am facut. Sa dea dracii de nu am muncit o zi intreaga ca sa mut tot.
  Chin mare sa ai blog!!

  Decembrie 15th, 2010 at 2:17 pm

 3. ParnicBiju Says:

  Buna.Nu am reusit sa fac nimic,dar am reusit sa aflu cauza, pentru care nu puteam vizualiza categoriile cu imagini: tema, aveam Theme: Digg 3 Column, aceasta nu poate avea categorii cu imagini ci numai cu text, ca ea mai sunt si alte teme. Trebuie sa incercati mai multe pana o descoperiti pe cea potrivita(cand schimbati tema aveti o optiune de previzualizare, adica o puteti doar incerca inainte de a o schimba definitiv).
  Eu, din pacate(sau din fericire :) )am ales sa schimb tema, cu toate ca o indrageam pe prima, cu tema Koi by N.Design, aceasta are antetul,background-ul si culorile textelor modificabile, si ceea ce m-a interesat in principal, are categoriile cu imagini :) .
  Sunt unele “lipsuri” la teme(eu inca nu am gasit una de care sa fiu multumita), unele nu au sticky-post, unele nu pot fi modificate, adica au culorile sau antetul stas, si atentie mare unele nu au flexible-width, asta inseamna ca, daca schimbati tema unui blog deja existent(adica in care aveti deja postate articole), puteti avea surpriza ca acesta sa nu se incadreze corespunzator in noua tema si va arata cam “ciufulit”.
  Daca mai aveti intrebari va raspund. Nu sunt o mare priceputa, dar atat cat stiu va spun cu placere. Mult succes!

  Decembrie 20th, 2010 at 4:09 pm

 4. roobyy Says:

  instalati pluginu Advanced Extras si le va afisa indiferent de tema pe care o aveti pluginu il gasiti pe pagina oficiala cu tot cu instructiuni de folosire

  Decembrie 20th, 2010 at 6:38 pm

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.