javascript

Salut, va scriu pe acest site in scopul de a-mi elucida o problema cu care ma tot conflict de ceva timp.

Stiu ca scripturile java (si in general scripturile) sunt restrictionate pe blogurile wordpress. Eu am un blog (nu conteaza numele) de forma “gigelareblog.wordpress.com” si m-ar interesa sa-l inscriu pe portalul de statistica (sper ca am zis corect) trafic.ro. Problema este ca ei imi cer sa am in permanenta pe blog logoul lor, dar acesta vine intr-un format de tip javascript.

Cum pot totusi sa ma inregistrez pe trafic.ro sa apara acel script la mine pe blog? Exista vreun plugin pentru wordpress care permite utilizarea scripturilor?

Mentionez inca o data ca nu am hosting platit, blogul este direct pe wordpress, nu am instalat nimic pe calculator, nu am salvat nimic pe vreun server al meu etc.

2 Raspunsuri la “javascript”

  1. betzy Says:

    daca asta presupune sa ai numa logo fara script (ceea ce ma indoiesc) atunci e simplu salvezi logo jpg si il pui in widget, dar sfatu meu este sa iti cumperi domeniu si host, la inceput asa am fost si eu cautam sa fie gratis tot din motive financiare, nu ca acuma sunt jiji becali, pe plan financiar sunt la fel dar iti recomand cu, caldura host si domeniu platit ;)

    Ps: incearca sa cauti pe forum la softpedia ca sunt care ofera host gratuit ( sunt conditii da mnoah e gratis)

    Noiembrie 20th, 2008 at 12:59 pm

  2. Lucian Says:

    Am si eu o problema legata de trafic.ro
    As vrea sa pun codul respectiv suf fiecare poza. Adica in momentul cand cineva vrea sa vada poza sa apara si codul trafic.ro
    Ma poate ajuta cine sa-mi spuna daca pentru chestia asta exista vreun plughin sau in momentul cand introduc poza in post trebuie sa adaug pe acolo pe undeva codul respectiv. Va multumesc anticipat

    Iulie 10th, 2009 at 3:43 pm

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.